maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kesä on mennyt vauhdilla eteenpäin ja kaikenlaista pientä puuhastelua ollaan keksitty. Näyttelyissä ollaan käyty Tampere kv:ssa, Jyväskylän seudulla Suomen papillon- ja phaléneyhdistyksen järkkäämässä erkkarissa sekä Tammelan ryhmänäyttelyssä. Tampereella Nemo oli VAL EH ja erkkarissa VAL ERI4. Nova oli Tampereella JUN ERI2, erkkarissa JUN EH3 ja Tammelassa JUN ERI1. Ei siis mitään kovin kummoista menestystä ole tullut. Heinäkuulle ei osu mitään sopivia näyttelyitä, joten seuraavaksi on vuorossa Valkeakosken näyttely elokuussa. Ja myöhemmin vielä Tampereen ja Hämeenlinnan näyttelyt.

Novan kanssa ollaan tokoiltu ja rally-tokoiltu. Rally-toko on meillä uusi aluevaltaus ja se on vaikuttanut oikein mukavalta puuhalta. Novan kanssa on toki tarkoitus kokeilla myös agilitya jossakin vaiheessa. Nemon kanssa ollaan pidetty taukoa ohjatuista treeneistä, mutta rally-toko tehtäviä olen harjoitellut myös Nemon kanssa.

Juhannuksena pojat olivat koirahoitolassa. Pitkään mietin ja pohdin uskallanko jättää ne vieraalle hoitoon. Monia paikkoja vertailtuani päädyin hoitolaan, jossa koiria lenkitetään useampi kerta päivässä, eikä vain päästetä ulos häkkiin. Käytiin tutustumassa paikkaan ennen varsinaista hoitoa ja se vaikutti oikein mukavalta. Juhannuksen jälkeen koirat olivat edelleen omia itsejään, joten uskoisin niillä olleen ihan mukavat oltavat. Ja itsekin olin oikein tyytyväinen hoitolan toimintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti